Vikingegaarden A/S

Green Harbor Technology – øget fokus på danske havne og farvande

For et år siden fusionerede Vikingegaarden A/S og Præcisions Teknik Marine med målet om at blive totalleverandør af løsninger til havne indenfor digitalisering, effektivisering, grøn omstilling og maritim afmærkning. For at fortsætte vores eksponentielle udvikling i Vikingegaarden A/S – er vi nu stolte af at kunne præsentere Green Harbor Technology.

Green Harbor Technology (GHT) er en afdeling af Vikingegaarden A/S, hvor vi vil fokuserer udelukkende på havne og farvande. Dermed vil GHT fremadrettet danne ramme for de løsninger og produkter, vi tilbyder indenfor digitalisering, effektivisering og grøn omstilling af Det Blå Danmark.

Siden sommeren 2020 har vi udviklet og arbejdet på effektive og digitale løsninger, hvor vi kan tilbyde produkter, hvor holdbarhed, kvalitet, grøn energi og anvendelighed er i fokus. Yderligere har vi indgået samarbejde med en række nye partnere. Herunder:

  • SABIK Marina for Lanterner & Fyr
  • FullOceans for Bøjer
  • EIVA for Virtuel Afmærkning
  • ROLEC for Intelligente Forsyningsstandere for Marinaer

 

Vikingegaarden A/S fortsætter ligeledes med at danne ramme for industri og landbrug med M2M trådløs kommunikation herunder cloudbaserede systemer til overvågning, styring og dataopsamling.

 

Fremadrettet vil alle henvendelser og salg vedrørende havne og farvande foregå på:

Tel: +45 75 803 960 eller email: salg@greenharbortechnology.com

 

Læs mere om løsningerne her.

 


Green Harbor Technology’s strategi, vision og mission

 

Strategi

Som en stor del af GHT vil vi fokusere på Digitalisering, Effektivisering & Grøn Omstilling af det Blå Danmark. Herunder:

  • Grøn Omstilling – Et grønnere miljø for de danske havne
  • Digitalisering & Effektivisering – Standardiserede turnkey løsninger indenfor digitalisering og effektivisering af danske havne
  • Maritim Afmærkning – Turnkey løsninger indenfor al maritim afmærkning til danske havne, sunde, stræder, broer og farvand
  • Selvbetjening og Brugerbevidstgørelse – Brugervenlige selvbetjente systemer og løsninger, som 100% passer sig selv og giver alarmer, hvis der er problemer

Vision

Green Harbor Technology er en ledende og betroet partner til det Blå Danmark for SMART Digitalisering: Digitalisering, Effektivisering & Grøn Omstilling.

Mission

Gennem innovative og bæredygtige løsninger samt strategiske partnerskab vil Green Harbor Technology leverer turnkey løsninger til det Blå Danmark indenfor SMART Digitalisering og Maritim Afmærkning.